Ras el Hanout

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Ingrediënten

Even geduld...
1 el zwarte peperkorrels
1/2 el gemberpoeder
1/2 el komijnezaadjes
2 tl komijnepoeder
1/2 el nootmuskaat
2 tl korianderzaad
1/2 el kaneelpoeder
2 tl paprikapoeder
2 tl kardemon
3 tl kurkuma
2 tl chilivlokken
1/2 el grof zeezout
1 tl kruidnagelpoeder

Bereiden:

Meng alle ingrediënten bij elkaar en maal fijn in een vijzel of koffiemolen. Bewaar de Raz el Hanout in een luchtdichte doos.

Tip:

Heerlijk in soepen, stoofpotten of op gegrild vlees.

©kayotickitchen.com

Inspiratie & blog